Betrouwbaar Bereikbaar Gedreven

Betrouwbaar Bereikbaar Gedreven

Zorgvuldig en vakkundig: zo is HOX.

Orthopedie kent voor ons geen geheimen en alle innovaties volgen we op de voet. Meer nog, in ons hoogtechnologische atelier zetten we ze meteen om in de praktijk. Zo helpen we u snel aan de gepaste oplossing. Neem dat maar letterlijk, 3D-geprint maatwerk is waar we voluit op inzetten.


Maar wees gerust, behalve in technologie blinken we ook uit in puur vakmanschap. Dan hebben we het zowel over ons minutieuze handwerk als over onze ongeëvenaarde service. Wij werken snel, leveren comfortabele topkwaliteit én we hebben oog voor design. De tijd dat orthopedisch materiaal er middeleeuws uitzag, is bij HOX echt voorbij. Een vrolijke vlinderprint? Graag. Orthopedische schoenen die even elegant zijn als een gewoon paar? Maken we. Natuurlijk kan u
ook voor steunzolen, braces, rolwagens enzovoort bij ons terecht.


Spring gerust binnen, dan bekijken we samen uw opties. En ja hoor, ook als u enkel wilt weten waar de naam HOX vandaan komt, bent u meer dan welkom. Voor u gaan we graag dat stapje verder.

HOX
 • Wat betekent HOX?

  Hox-genen zijn de architecten van ons lichaam.

  HOX-genen spelen de hoofdrol in de embryonale bouw van alle meercellige organismen. Zo regelen ze hoveel en welke ledematen een dier krijgt en waar die moeten groeien. Ook bij de mens. Het zijn essentiële genen met een enorme impact op het lichaam, net zoals ons werk dat is. 

  Hox-genen zijn de architecten van ons lichaam. En wij de experts die hun indrukwekkende design door en door kennen. Bizar weetje: Amerikaanse onderzoekers sleutelden aan de hox-genen van de fruitvlieg en 'bouwden' zo nakomelingen met ontelbaar veel pootjes.

  Zo ver zullen wij niet gaan, beloofd. Maar we volgen wel alle innovaties op de voet. Alles om onze uitzonderlijke service en het comfort van de patiënt én arts verder te blijven verhogen.

   


 • Wat zie jij in ons nieuwe logo?

  Symbolische voorstelling van een gezond lichaam.

  Wij zien in de eerste plaats een symbolische voorstelling van een gezond lichaam: de mens die, vrij van pijn of belemmeringen, een sprong van vreugde maakt. Natuurlijk herken je er ook de X uit onze nieuwe naam in. Samen een opvallende combinatie waarmee we ons voorgoed op de orthopedische kaart zetten.


Wat betekent HOX?

PERFORMANT PRODUCTIECENTRUM

HOX is een begrip in de wereld van de orthopedie. Dat hoeft niet te verbazen, want ons productiecentrum is een ongeëvenaard staaltje van technologisch kunnen. Onze gespecialiseerde medewerkers hanteren moeiteloos de modernste technieken. Daarvan getuigen de maatwerkproducten made by HOX.

Performant productiecentrum